Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Niet in hun eten, niet in de brievenbus en niet in de bloemen. Maar hoe werden Skripal en zijn dochter dan wél vergiftigd?

BuitenlandDe Britse politie houdt 131 mensen in het oog die misschien in aanraking zijn gekomen met het dodelijke zenuwgas dat gebruikt werd om Sergei Skripal en zijn dochter te vergiftigen. Maar hoe ze dat gif precies toegediend kregen, daar hebben de onderzoekers nog steeds geen flauw benul van.

49 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    iemand de schuld geven is makkelijk ,je begint maar te kwaken voor belangstelling , BEWIJZEN ? geen moeilijke vragen stellen he of je vaart als de wiki leakers .
  • kerim aksu

    6 jaar geleden
    Ze weten niet hoe het gif is toegediend maar ze weten zogezegd wel dat het in opdracht van poetin is toegediend zwartmakerij eerste klas
  • Luke Vincke

    6 jaar geleden
    Ja....laten we dat maar geloven. Een heks van een schoonmoeder die haar schoondochter vermoordt. Met zenuwgas. Nu weten we het.
  • Sharon Debeul

    6 jaar geleden
    Heeft die besmette Britse agent de job uitgevoerd in opdracht van zijn eigen regering?
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Dat verhaal van die schoonmoeder ... die bekleedt dan welke post om zomaar aan het gas te geraken? Het gas is geïdentificeerd!!!. Dit s een diplomatische boodschap van Putin: Als ik wil, leg ik hele delen van Europa plat. Het gaat niet om die ex-spion.