OVERZICHT - Schietpartijen, brandstichtingen en nu ook spijkerbommen: Antwerpse drugsoorlog lijkt niet te stoppen

Of de twee spijkerbommen die vannacht ontploften in het Antwerpse district Deurne te linken zijn aan het drugsgeweld van de laatste maanden, wordt momenteel nog onderzocht. Maar het heeft er alle schijn van. Daarmee bereikt de drugsoorlog in en rond Antwerpen een nieuwe hoogtepunt. Het aantal schietincidenten en brandstichtingen lijkt stilaan niet meer bij te houden. Een overzicht.

138 reacties

  • Polutnik Ronald

    6 jaar geleden
    Het zal nooit nog stoppen , in tegen deel het wordt nog steeds erger . En dit komt door de lakse wetten die hier in België gehandhaafd worden en nooit veranderen Het gaat hier zo worden als in Mexico en Columbia , met drugskartels .
  • Patrick Van Verdegem

    6 jaar geleden
    Voor zover ik weet is BDW burgemeester en niet de sheriff van Antwerpen. Deze problemen gaan zijn petje te boven. Volgens mij vooral een probleem met het gerecht aldaar die alles veel te veel op zijn beloop heeft gelaten en nog laat...
  • freddy milants

    6 jaar geleden
    dit is niet vandaag gebeurd maar al veel langer en er is niet echt iets tegen gedaan in tegendeel gangsters worden niet veroordeeld. alle grote drugsvangsten zijn niet veroordeeld is er nu echt niemand die ziet dat het stinkt bij justitie?? of krijgen die ook een centje toegestoken?? veel sterkte voor de belgen niet in die buurten wonen.
  • Dirk Saenen

    6 jaar geleden
    het probleem zit niet bij het stadsbestuur. het probleem zit niet bij de politie. het probleem zit bij het rotte gerecht met zijn lakse rechters van socialistische signatuur. recent nog een hoop drugscriminelen laten lopen. gerecht uitkuisen van linkse waanideeën moet de eerste stap zijn.
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Waar blijft de reactie van Bartje op het laatste voorval?Te druk met graaien?Ach,nu zie ik het.Er zijn geen Romeinen of Catalanen bij de financiële slachtoffers.Wanneer gaat Bartje die dure bearcats inzetten?Als ze de sleutels gevonden hebben?