VTM
Volledig scherm
© VTM

Een Golden Buzzer, vurige bikini carwash en dansende mannen op hakken in 'Belgium's Got Talent'

Nog nooit zat er zoveel diversiteit in een aflevering van ‘Belgium’s Got Talent’ als in die van vanavond. Van een vurige - letterlijk welteverstaan - bikini carwash tot een mini-musical en dansende mannen op hakken van 10 centimeter. Én er werd een Golden Buzzer uitgedeeld aan… een percussiegroep.

15 reacties

  • Jean Blanquart

    6 jaar geleden
    De jury was beleefd: die zanger van mtm zong vals, kon het volume niet aan en ik weet nog altijd niet in welke taal die kweelde. De Kameroeneze zangeres kon wel wat zingen maar beheerst vooral allerlei trukjes om te verbergen dat ze het lied qua volume niet aankon. De percussie was ok maar er bestaan betere groepen.
  • jurgen vanden bussche

    6 jaar geleden
    Gewoonweg een ramp, zowel acts als jury (jullie zijn niet met kleine kinderen bezig) . En ook Laura pfffffff. Bgt daarentegen ...
  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    Wie zegt dat er geen talent is mag zelf eens iets komen laten zien. Jullie vergelijken het buitenland met Vlaanderen. In het buitenland is de vijver veel groter om uit te vissen. Het zou maar triestig zijn mocht daar dan niet meer talent zitten. Maar fier zijn op wat mensen kunnen hier, zowel op entertainment als op sportief vlak kunnen ze hier in Vlaanderen niet. En dat is pas triest.
  • jan kop

    6 jaar geleden
    Veel te weinig talent in belgie,dan krijg je idd matige tv..
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Het is een circus voor mensen die niets anders te doen hebben.