Foto PN
Volledig scherm
© Foto PN

"Wij zijn geen bedriegers en wij zijn geen gangsters": baas Veviba ontkent wanpraktijken

Louis Verbist, de zaakvoerder van de in opspraak gekomen slachthuisgroep Veviba, ontkent de beschuldigingen tegen zijn bedrijf. Dat verkocht naar verluidt ingevroren vlees dat al twaalf jaar oud was, sjoemelde met etiketten, verwerkte vlees dat ongeschikt was voor menselijke consumptie en zou gewoon vlees verkocht hebben als biovlees.

147 reacties

  • jan tobbak

    6 jaar geleden
    opsluiten want heeft heel waarschijnlijk doden op zijn geweten
  • Françoise Dupont

    6 jaar geleden
    vlees is nog nooit zo gezond geweest als vandaag, maar er wordt bewust een hitse gecreëerd om de mensen van het vlees af te houden, door, laat het ons zo stellen, IS mensen in de consumptie van vlees, zoals animal rights en Gaia. Misschien een antivleesstaat oprichten voor deze mensen ? De AV staat, en aan ronselaars hebben we vandaag geen gebrek... Seffens krijgen we video's van mensen die de keel worden overgesneden door de AV mensen, omdat ze nog vlees durven eten.
  • Martine Develtere

    6 jaar geleden
    hoe en waar had hij zo lang het vlees kunnen vasthouden? wat doet de financiele administratie? vragen we ons ooit af: hoe kan het beter zijn? wat had ik kunnen doen? wat zouden onze kindered van dit kunnen leren?
  • Paul Detandt

    6 jaar geleden
    Bij pinokkio groeide zijne neus ook als hij loog !
  • marie popelier

    6 jaar geleden
    Nee, het zijn geen gansters , het zijn zo veel meer dan gangsters , het zijn nog dierenbeulen ook !!