rv
Volledig scherm
© rv

Zo wordt Tabula Rasa in het buitenland ontvangen

De Vlaamse psychologische thrillerserie ‘Tabula Rasa’ is sinds donderdag wereldwijd beschikbaar via Netflix. Hier kende de serie een enorm succes, maar hoe scoort ze bij de internationale pers?

12 reacties

  • Remy Van Gestel

    6 jaar geleden
    Onze vlaamse series zijn gewelgdig op TF1 hebben ze nu ook de reeks prof. t. Gespeeld door andere acteurs, maar is echt slecht... Sommige van onze reeksen kan je niet vertalen of namaken gewoon al door de verschillende dialecten, dat doet echt veel.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Het valt op dat het hautaine en welingenomenheid (dat in elke vlaamsche serie voorkomt) niet van de gezichten af te krijgen is.
  • Johan Cremers

    6 jaar geleden
    Heb ze allemaal achter elkaar bekeken en ben blijven kijken,dus zo slecht was het dus niet,was best wel geloofwaardig en trouwens verdomd goed geacteerd !!!!
  • willy zachel

    6 jaar geleden
    Op Duitsland is hij op de ZDF app wel degelijk te zien ,daar heb ik hem gezien alles in 1 keer !
  • Tania Degueldre

    6 jaar geleden
    mensen, in plaats van zo te k.kken op onze eigen talenten zouden we er beter trots op zijn! Ik kijk massa's series uit allerlei landen en tabula rasa is echt zeeeer goed gedaan. Zeer goede acteerprestaties en een zalige plot. Niemand zegt dat series alleen maar realistisch moeten zijn. Is er misschien een tikkeltje jaloezie in het spel?