Youtube
Volledig scherm
© Youtube

Gevangene sterft naakt op de vloer terwijl bewaking lachend toekijkt

Een video van een gevangenis in Californië toont schokkende beelden. Verschillende agenten lachen met hoe een schizofrene gevangene naakt zit vastgebonden aan een stoel en dat 46 uur lang. Op de beelden is te zien hoe de man verschillende keren zijn bewustzijn verliest en uiteindelijk sterft. Opgelet: de video bevat schokkende beelden. 

60 reacties

  • Marten van Hoorn

    6 jaar geleden
    @Geert Matthys: inderdaad staat de misdaad van deze persoon er niet bij, maar het is een feit dat hij niet veroordeeld was tot de doodstraf, anders zat hij niet in dat type cel. Je opmerking inzake Shawshank Redemption is dan ook ongepast. Meer nog je lijkt blij te zijn dat cipiers niet de noodzakelijke hulp hebben verleend.
  • Luc Cuypers

    6 jaar geleden
    Tipisch Amerikaans !
  • gustaaf carpels

    6 jaar geleden
    Deze situatie is niet te vergelijken met wat er gebeurt is in mortsel die gast was agressief en Wou men daarom niet in een instelling behandelen. Keur het niet goed maar is toch een andere situatie. Maar als je als staat de doodstraf afschaft moet je als gevangenis beheerder ze niet zelf uitvoeren en dan nog op zo'n mensonwaardige wijze
  • daniel moniez

    6 jaar geleden
    beestachtige bewakers?beulen ja, voorwaar ik zeg u ,op èèn dag zullen de minsten zich wreken!
  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Daar hoef je niet voor naar California, is men al vergeten wat er in Antwerpen is gebeurt met die man in zijn cel ( Sorry zijn naam vergeten ) een paar jaar geleden door de fameuze botinnekes, Belgie is op dit gebied niet veel beter.