rv
Volledig scherm
© rv

"Alsjeblieft, nooit nog zo'n finale": net als Twitter reageert ook Geert De Vlieger erg scherp na draak van een wedstrijd

Beker van BelgiëJan Mulder zei het al tijdens de pauze: "Dit heeft niets met voetbal te maken." En toen wist de analist nog niet dat het tot bijna middernacht zou duren, vooraleer Lardot eindelijk een einde maakte aan de kouwelijke avond. De bekerfinale leverde eerst een langgerekte geeuw op, waarna er toch gescoord werd en de Rouches de neutrale voetbalfan vooral irriteerde wegens spelbederf. Ook Twitter was vernietigend voor deze Genk versus Standard.

25 reacties

  • Maria Nuytkens

    6 jaar geleden
    Als je zo'n dweilen van refs hebt kun je geen degelijke wedstrijd spelen, die spelers voelen direkt aan hoe ver ze kunnen gaan !!!! Heb VEEL strengere refs bezig gezien in de lagere reeksen, die NIET met hun voeten lieten spelen. Bende sukkelaars zij het, en natuurlijk dat slimme trainers daar op inspelen. Die refs zijn zo onbekwaam als de top van de " knvb " ( kleine letterkes )
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Als Lardot meteen zijn kaarten bovenhaalt krijgen we ofwel beter voetbal, ofwel eindigt Standard met acht à negen man en wint Genk..
  • Christiaan Goethals

    6 jaar geleden
    Sa Pipo heeft het makkelijk om training te geven, ze moeten enkel oefenen in stampen, vasthouden en vallen.
  • Marnix Malone

    6 jaar geleden
    Allemaal de pot op. Het resultaat telt. Er kan er maar één de beker winnen. En Standard heeft Brugge en Anderlecht uitgeschakeld ja. Alleen al daarom; verdiend.
  • Erik De jongh

    6 jaar geleden
    Van de twee slechte ploegen was Standard de minst slechte , Lardot heeft correct gefloten , niet in de schwalbes getrapt , wie had toen de vallende ziekte , zwakke trainer voert de zelfde toneeltekst op als Preud'homme, nog een doos pruimtabak en hij kan voort