Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Photo News

Britse parlementaire commissie waarschuwt voor vertraging van Brexit

De Britse parlementaire commissie die de onderhandelingen rond de Brexit superviseert, suggereert in een vandaag verschenen rapport dat het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie wel eens op zich zou kunnen laten wachten. Tijdens de gesprekken tussen de twee partijen wordt maar zeer beperkt vooruitgang geboekt, klinkt het.

5 reacties

  • julia Gosseye

    6 jaar geleden
    Het zal vlug moeten vooruit gaan want de meer dan 150 postjes die vrijkomen na het vertrek van de Britten worden nu al verdeeld tussen de andere aangesloten landen. Dit gebeurt waarschijnlijk door de hoge werkdruk . Nog niets van deze beslissing gezien in de media in ons land maat wel op teletext Nederland. Nu zou Europa nog willen dat ze nog meer geld kunnen verkwisten en zelf belastingen innen.
  • Jacques Delalieux

    6 jaar geleden
    Het is nog tijd om een nieuw referendum te organiseren, waarbij de uitslag wel eens totaal zou kunnen verschillen van de vorige. Het zou een verademing zijn voor zowel UK als EU, want van die Brexit wordt niemand beter. Voorwaarde is wel dat UK geen speciale voorwaarden krijgt om in de Eu te blijven.
  • Paul Corvair

    6 jaar geleden
    De EU maakt het uitstappen uiteraard bijna onmogelijk. Dit moet vermijden dat meerdere landen dit ondemocratisch bolwerk verlaten.
  • martin govaert

    6 jaar geleden
    Het is eigenlijk heel simpel , de UK wil eruit , ze willen het zelf , wel geef ze een ezelstamp die ze goed zullen voelen. Grenzen toe en douane , dat is wat ze willen ...laat alle migranten die naar de UK willen passeren , vallen er geen doden meer onderweg en kunnen ze in de UK hun plan trekken.
  • Jan Maarten

    6 jaar geleden
    En ondertussen verhuizen de bedrijven (zoals Unilever) naar de EU, de banken volgen. Dat is ook wat er in Catalonië gebeurt, de bedrijven en banken verhuizen naar het Spaanse binnenland. De separatisten en nationalisten weten niet goed waar ze mee bezig zijn.