BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Jan Mulder: "Carcela gedraagt zich als een ontevreden kind"

Beker van BelgiëOok onze columnist Jan Mulder was gisteren aanwezig in het Koning Boudewijnstadion. Een onvergetelijke bekerfinale werd het niet tussen Racing Genk en Standard, maar Mulder trok wel drie conclusies na de nipte zege van de Rouches.

39 reacties

  • Steven Moreels

    6 jaar geleden
    Dat tijdrekken is de laatste tijd een opvallend fenomeen geworden. Maar eigenlijk maak je je als ploeg hiermee belachelijk
  • hendrik vandaele

    6 jaar geleden
    Carcela de exponent van Standard voor wie het doel werkelijk alle middelen heiligde , die vooral niks met voetbal te maken hadden , overigens geleid door een ref van even even bedenkelijk allooi die het vertikte om paal en perk te stellen aan het ergerlijk "comedy- capers" niveau van de geelzwarte rouches.
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Carcela denkt dat hij een grote speler is ! Daarom is hij terug gekomen met hangende potjes naar onze Jupiler league !
  • sergio conc

    6 jaar geleden
    Carcela is de beste speler op onze velden. Punt Andere lijn
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    ""Walgelijk ventje....moet meer slaag dan eten krijgen"". Ja hallo je moet het maar durven zeggen allemaal. Ik geef hier af en toe een wat ik denk waarheidsgetrouwe en alles behalve ordinaire mening is over de keizer van Antwerpen, wie nota bene aan de basis ligt voor alle verzuring en haat vanwege de minder bedeelden onder ons. Dat lijkt steevast te gevoelig om geplaatst te worden, maar dit kan allemaal hoor. Soms vraag ik mij werkelijk af in wat voor deelstaat ik leef.