Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Waals minister-president Magnette: "Ik zie niet hoe PS met N-VA kan besturen"

Gewezen PS-voorzitter en Waals minister-president Paul Magnette ziet de PS niet besturen met de N-VA, gezien de sociale achteruitgang in het land op initiatief van de federale regering waaraan deze partij deelneemt. Dat zei hij zondag in "C'est pas tous les jours dimanche" (RTL-TVi). 

50 reacties

  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Als de kiezer bepaalt dat ps met nva zal besturen, dan heb je dat maar te respecteren, daarvoor dienen verkiezingen tenzij de kiezer niet meetelt.Bij regeringsdeelname kun je dan verhinderen hoe nva/mr de bevolking besteelt ipv nu stroop te smeren!! Als oppositie hád je deze beroving kunnen voorkomen, dus ZWIJGEN, leugenaar.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    En als we goed opletten zien we ze binnenkort weer samen in één of ander sterrenrestaurant een colake zero drinken. Als het moet onderhandelen zowel Magnette als De Wever met de duivel want de nva papegaaien moeten voeder krijgen.
  • Andté Herbots

    6 jaar geleden
    Hij wil alleen regeren met de PTB, ECOLO/GROEN, en met de linkerzijde van de CD&V.
  • Chris de Velde

    6 jaar geleden
    De PS, uitvinden van het "cordon sanitaire" heft het VB groot gemaakt, CDh maakte met "Madame Non" de NV-A groot, Olivier gaat er nog een schepje bovenop doen. Indien de NV-A volgend jaar geen enorm grote val maakt blijft zij een niet-te-vermijden partij in dregeringsonderhandelingen, dus door bij voorbaat prerogatieven te stellen maak je het problem alleen groter. Algemeen merk je dat links in gans de wereld afkalft en men naar rechts keert!
  • Chris Hom

    6 jaar geleden
    Regeert de PS? Sjoemelen ja....