REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Herbeleef hoe Mertens en Napoli naderden op Juventus en hoe Ronaldo andermaal grote man was bij Real

Buitenlands voetbalOok vandaag moeten heel wat Rode Duivels vol aan de bak. Michy Batshuayi ontvangt met Borussia Dortmund Hannover 96 en Dries Mertens krijgt met Napoli een unieke kans om in te lopen op leider Juventus dat gisteren niet verder kwam dan een 0-0-gelijkspel. Thibaut Courtois en Eden Hazard gaan in het kader van de FA Cup dan weer op bezoek bij Leicester City.

6 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Mertens is gewoon klasse steekt er in belgie bovenuit net zoals debruyne hazard ,en ronaldo ja dat is klasse apart je bent er voor of je bent er tegen,ik denk dat het meestal gewoon jaloezie is,hij mag streken hebben en mag al eens een trap uitdelen,als je moest weten hoe zijn benen en voeten eruit moesten zien zou je wel anders praten,hij mag zen poen hebben van mij ,ik denk nog 5 jaar en hij kan met krukken
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Alles goed gezien Ronaldo haters? Een half jaar bijna niet gespeeld en toch nog topschutter worden let maar op. Het 1ste en 2de doelpunt waren getrapt met een fenomenale techniek waarbij de doelman op voorhand kansloos is. Dat ze een zwakke doelman hebben lossen ze op door 5 of 6 goals te maken!
  • RAY Robaye

    6 jaar geleden
    Hazard weer eens NIETS. Thuis laten van WK. aub.
  • Francois Verbelen

    6 jaar geleden
    hazard fel overroepen speler heb zijn match gezien tegen real madrid kwam er niet aan te pas
  • Alfons Thijs

    6 jaar geleden
    Nog niet goed van die Panna's van messi ja.