Paul Magnette.
Volledig scherm
Paul Magnette. © Photo News

Paul Magnette (PS) over De Wever: "Zijn stereotiepe discours is een vorm van racisme"

PolitiekGewezen PS-voorzitter en Waals minister-president Paul Magnette heeft vandaag zeer scherp scherp gereageerd op de uitspraken van N-VA-voorzitter Bart De Wever. Die stelde eerder vandaag: "Joden vermijden conflicten. Dat is het verschil met moslims". "Een vorm van racisme", noemt Magnette die uitspraak.

189 reacties

  • Chris Boog

    6 jaar geleden
    Spa en PS doen liever aan eigen volk discriminatie dus kop toe Magnette.
  • H. Anckaert

    6 jaar geleden
    Nee Magnette/PS lenen liever geld op aan Europa om dan de belastingbetaler er te laten voor opdraaien! De grond v/d put die zij gemaakt hebben is in de verste verte nog niet zichtbaar. Het gat in de begroting die zij gemaakt hebben terwijl het goede tijden waren, jaren 80 ,90 en begin 2000, was en is nog altijd het schandaligste wat ze gedaan hebben voor België!!
  • Richard Roose

    6 jaar geleden
    Nog een die duidelijk het interview niet gelezen heeft en zich focust op een deel van een zin...
  • jan boden

    6 jaar geleden
    De PS wil niet meer regeren, beter nieuws konden we niet krijgen.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    het is door politiekers zoals P Magnette dat ons land verdeeld is , kapot is zij lieten 30 jaar lang begaan en pamperden nu zitten we met crimminaliteit , verloedering en fiscale problemen zelfs de meerwaarde blijkt zoek , problemen zijn er des te meer maar in je ivoren toren heb je daar geen probleem van nee het is de gewone burger die er dagdagelijks mee geconfronteerd word en dit soms op de meest brutale mannier !