© (c) iD8 Photography All Rights
Volledig scherm
© © (c) iD8 Photography All Rights

Slimme camera's leiden tot arrestatie van inbrekersbende: bende verdacht van minstens twintig feiten

Door speurwerk en via de ANPR-camera's (autokentekenherkenning) heeft de federale gerechtelijke politie van Limburg een rondtrekkende dadergroepering een halt toegeroepen. De speurders wisten donderdag in Paal (Beringen) na een heterdaad drie Servische inbrekers te vatten. Ze worden van een twintigtal feiten verdacht. 

37 reacties

  • Frank Van den Bulck

    6 jaar geleden
    Die krijgen dus gewoon een tik op de vingers, zoals gewoonlijk met die achterlijke rechters hier . Nooit meer doen hee. En ga in vrede !!!
  • Nadir van Thielen

    6 jaar geleden
    doe mijn denken aan de fiasco van Astrid in Brussel. waar al die mensen het leven hebben verloren. omdat ze niet met een toestel konden werken. en ook die praat als dat iemand afluister zal hunne besta dag niet zijn, wat is daar het probleem mee. het sta toch daar na in de krant .
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Criminelen vangen is één ding, ze veroordelen en hun effectieve straf laten uitzitten is van een andere orde. (het mag immers niets kosten) Dus morgen staan de 'rechtsen' weer te roepen dat we ze, als straf, het land moeten uitzetten. @jan latour: Serviërs zijn GEEN Roemenen.
  • Jack Dereder

    6 jaar geleden
    Als je ziet dat slimme camera’s bijna geen meerwaarde leveren bij het bestrijden van criminaliteit, maar wel zeer succesvol is met het innen van boetes op overtredingen die geld opbrengen. Ze worden zogezegd neergeplant met ons belastingsgeld voor onze veiligheid, maar!worden gebruikt om de burger in de pas te laten lopen. Eerst snelheidsovertredingen, daarna verkeersbelasting, daarna eender welke schuld aan de overheid, stapje per stapje
  • ronny cuypers

    6 jaar geleden
    Fijn. Het camerasysteem werkt dus prima. Meer van dat.