Beeld ter illustratie. Scotts moeder Anne maakte het dagboek van haar zoon openbaar om een inzicht te geven in de horror en de marteling van een drugsverslaving. “Dit dagboek laat zien dat Scott wilde stoppen en móest stoppen, maar het gewoon niet kon.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. Scotts moeder Anne maakte het dagboek van haar zoon openbaar om een inzicht te geven in de horror en de marteling van een drugsverslaving. “Dit dagboek laat zien dat Scott wilde stoppen en móest stoppen, maar het gewoon niet kon. © Thinkstock

Moeder vindt dagboek van aan overdosis overleden zoon: “Dit laat zien dat hij wilde stoppen, maar dat gewoon niet kon”

Een Schotse vrouw vond vorige week het geheime dagboek van haar in januari overleden zoon Scott (35). De man, die al sinds zijn zeventiend verslaafd was aan drugs, stierf in zijn huis nadat hij een overdosis van de pijnstiller Xanax had ingenomen.

8 reacties

  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Pijnstiller, een euphemisme.
  • benny vandersanden

    6 jaar geleden
    Alle drugs volledig legaliseren zal de oplossing zijn volgens sommige grote lichten
  • Michael Dimers

    6 jaar geleden
    Iedereen maakt zijn eigen keuzes ! Kan me niets schelen als het verkeerd afloopt doordat je de slechte keuze hebt gemaakt. Je moet maar niet zo dom zijn om drugs te gebruiken of een veel grotere hoeveelheid aan pillen te slikken dan voorgeschreven !!!
  • Katrien Boudaer

    6 jaar geleden
    Xanax is GEEN pijnstiller maar een benzodiazepine. Wordt voorgeschreven voor de behandeling van paniekstoornissen en angststoornissen.
  • Brigitte Staes

    6 jaar geleden
    Vreselijk ... Dit doet mijn ogen wel open. Ik heb een broer met een zware verslaving, begonnen op zijn 15 jaar. Hij is er ondertussen al 45, woont nog steeds bij men 81 jarige ouders en we weten en zien dat hij bijna aan het einde van zijn ellendige leven is.. Ik kan hem niet vergeven voor wat hij men ouders aandoet.. Machteloosheid heeft zich van ons meester gemaakt, maar nu weet ik dat het bij hem ook zo is.....