Er is in ons land al maanden een piramideverkoop aan de gang met illegale cannabisolie.
Volledig scherm
Er is in ons land al maanden een piramideverkoop aan de gang met illegale cannabisolie. © EPA

Piramideverkoop illegale cannabisolie in ons land aan de gang: "Platte opportunisten maken misbruik van wanhoop zwaar zieken"

Er is in ons land al maanden een piramideverkoop aan de gang met illegale cannabisolie. Een Amerikaans bedrijf prijst haar producten aan als dé oplossing voor patiënten die zwaar ziek zijn en lijden aan onder meer migraine of ALS. Vertegenwoordigers rekruteren ook verkopers met beloftes over waanzinnige winsten.

127 reacties

  • Roger Souvage

    5 jaar geleden
    Kanna (Am)way , amway bestaat sinds 1959 en heeft veel discussie opgeleverd in verband met netwerkmarketing ,het zijn de distributeurs zelf die de producten voor eigen gebruik kopen want je moet wel heel goede overtuigingskracht om uw vrienden en kennissen te overtuigen , kannaway producten zijn ook heel duur , raadpleeg maar eens de website.
  • Nicky Blanksma

    5 jaar geleden
    Francis Brooks, waar koop je cbd olie voor € 20,00 en is dat biologische olie?
  • Jan Vanachter

    6 jaar geleden
    Over 2 jaar moest ik iemand met MS helpen om zijn eten te halen aan de zelfbediening omdat hij zelf nauwelijks in staat was. Vorig jaar toen ik hem terug zag dacht ik dat het de laatste keer zou zijn. Dit jaar toen we elkaar terug zagen was hij de tafels en stoelen mee in de theaterzaal aan het ordenen. Verwonderd vroeg ik naar de behandeling. In vertrouwen zegde hij hasjolie te gebruiken. Ik kon alleen maar vaststellen dat die man terug een draaglijk leven leed.
  • Max Aereinck

    6 jaar geleden
    Eric Grosemans, wiet geneest inderdaad niet. Paracetamol en Ibuprofen genezen ook niet. Maar daar gaat het niet over. Cannabidiol (CBD), een bestanddeel ervan heeft voor bepaalde spieraandoeningen een bewezen pijnstillend effect zonder bijwerking. Er zijn zware BigPharma alternatieven met hetzelfde pijnstillend effect, maar met ernstige bijwerkingen, zoals verslaving, maagproblemen, nierproblemen.
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    Gokken en alcohol wordt aangemoedigd door de toegelaten reclame. Van alcohol zijn er al duizenden gestorven en veel gokkers hebben al zelfmoord gepleegd, maar dat is legaal. Hoe de politiek in dit landje denkt is niet begrijpbaar voor de gewone sterveling. Geld, geld en nog eens geld is het enige wat telt.