Drew Dwyer
Volledig scherm
Drew Dwyer © Thinkstock/Twitter

Voormalig CIA-agent geeft tips over hoe je aanslag overleeft: “Boek nooit een hotelkamer op het gelijkvloers”

Omdat het aantal terroristische aanslagen op toeristische trekpleisters in stijgende lijn gaat, heeft de voormalig marinier en CIA-agent Drew Dwyer enkele tips gedeeld voor toeristen. Op de militaire nieuwssite Sofrep.com lijst hij verschillende veiligheidstips op die je leven kunnen redden.

23 reacties

  • Loesje Vranken

    6 jaar geleden
    Eu dit is gewoon een voorbeeld van logisch nadenken, daar moet je al géén expert voor zijn om zulke dingen te weten en ik weet nog vele tips die hij niet bedacht heeft.
  • René Mattyns

    6 jaar geleden
    Die denkt dat wij allemaal CIA agenten zijn, ofwa.Ik heb ooit zo nen terrorist willen uitschakelen maar vijf messteken geincasseerd.Buiten één man stond de rest er verstijfd bij.Uiteindelijk is die met z'n kompanen gewoon weggewandeld, en niks meer van gehoord of gezien.
  • Filip De Rijcke

    6 jaar geleden
    Ik denk toch wel dat we kunnen stellen dat het met "den Amerikaan" na 9/11 nooit echt meer is goed gekomen hoor...
  • Frank De Witte

    6 jaar geleden
    Als je zo op reis moet gaan, blijf dan thuis, kan je omver gereden worden door een auto aan je voordeur. De kans dat je sterft bij een terroristische aanslag is zelfs veel kleiner dan de lotto winnen. Waarom de mensen altijd zo bang willen maken? Wat is het doel daarvan? De angst is dikwijls gevaarlijker dan het probleem zelf.
  • Steven Bassie

    6 jaar geleden
    Volgens mij heeft hij wat teveel naarHollywoodfilms gekeken.