.
Volledig scherm
. © Thinkstock

Oostendenaar filmde zijn stiefkinderen van 12 en 15 stiekem met horloge

Een 56-jarige Oostendenaar heeft zich voor de Brugse correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor bezit en verspreiding van kinderporno en voor voyeurisme. Philippe C. maakte stiekem beelden van zijn schaars geklede stiefkinderen. Het OM vorderde een straf met voorwaarden.

7 reacties

  • Michelle Vliegenthart

    6 jaar geleden
    Alle sauna’s/ zwembaden/ turn en sportzalen zullen leeglopen en we voelen ons niet meer veiling in pashokjes of op de wc... Het is erg gesteld met dit soort zaken.
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    "Met uitstel" ??????
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Je kan niemand meer vertrouwen! Ik ga van mijn hondje een camerasnuffelhondje maken en naast de postbus een andere bus plaatsen voor alle bezoekers waar ze hun GSM, HORLOGES en weet ik veel nog meer in moeten leggen. En waarom niet fouilleren ? Zo erg gaat het dus worden!
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Stop toch eens met die straffen met uitstel ?? Hebben de slachtoffers OOK uitstel gehad van de daders ?? NEEN dus waarom dan wel voor de walgelijke daders ?? Waarom krijgen die altijd gunst maatregelen ?? Wat krijgen de slachtoffers voor hun Leed dat hen is aangedaan ? Psychologische bijstand voor 3 sessie's ??
  • gustaaf carpels

    6 jaar geleden
    Bangelijk he zo'n lichte straf voor zo'n zwaar Feiten met voorbedachte raden wetend dat het Strafbaar was