Kroonprinses Elisabeth
Volledig scherm
Kroonprinses Elisabeth © Monarchie

Prinses Elisabeth verlaat België om te studeren

RoyaltyPrinses Elisabeth (16), de oudste dochter van koning Filip en koningin Mathilde, is geslaagd voor de toelatingsproeven van het Belgisch Comité van de United World Colleges en dat wil zeggen dat ze deze zomer naar het Verenigd Koninkrijk trekt om er te studeren. Het Paleis maakte het nieuws zelf bekend via sociale media.

171 reacties

  • Emi Hergersberg

    6 jaar geleden
    Is vier jaar pensioen ...
  • linda thinks

    6 jaar geleden
    mich lee hun dotatie is belastingeld en ze hebben zelf een fortuin op de bank staan , maar kunnen ze me eens uitleggen waarom ons zogezegd zeer goed op hoog niveau staande onderwijs niet goed genoeg is voor hen ??
  • Julien Vercoutere

    6 jaar geleden
    Belgisch koningspaar laat dochter met door belgen betaalde dotaties in Engeland studeren zou een betere titel zijn. Wat interesseert hen dit land eigenlijk...
  • Karlien Guldemont

    6 jaar geleden
    Elisabeth is een intelligent meisje, dat gelukkig ver weg van de schijnwerpers is opgevoed. En helaas weinig zelf te kiezen heeft. Gun haar gewoon nog enkele zorgeloze, anonieme jaren. Veel succes meisje! Geniet ervan!
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Onder de rubriek “showbizz”. HLN ziet ook dat gans dit gedoe show is. Maar wel een zeer dure show waar enkel die eeuwenoude familie nog dagelijks rijkelijk van “profiteert” Weg met dit schouwspel!!