Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Gewezen topverdediger van Chelsea: "Laat Hazard en Courtois maar vertrekken, er zijn voldoende kandidaten om hen te vervangen"

Premier League"Laat Eden Hazard en Thibaut Courtois maar vertrekken." Dat is het advies van William Gallas - voormalig topverdediger van Chelsea - aan het adres van de bobo's van The Blues. "Want er zijn voldoende geweldige spelers die hen vlekkeloos kunnen vervangen." 

38 reacties

  • marc germeau

    6 jaar geleden
    1 statistiek: dit seizoen scoorde Hazard voor eerst voor Chelsea..eind oktober. Toen hadden zijn "concurrenten" er al ieder 10 of 15 gemaakt. Ik vind hem een héle goeie voetballer, maar hij blijft doorsnee...Messi, CR7, Kane zijn matchwinnaars, elke keer
  • Jan Van Boterdael

    6 jaar geleden
    @Jakke troost, we moeten nog een hele goeie match zien van Hazard en tegen een Duitsland, Brazilie of Spanje niet tegen janneke en mieke.
  • Johan Swinnen

    6 jaar geleden
    Gallas who ? Stond in 2018 zelfs niet in de ploeg
  • Danny De Ruelle

    6 jaar geleden
    aan alle voetbalkenners hier, ik zeg maar 1 ding zet Eden bij het huidige Barcelona en Messi bij Chelsea en je zal zien dat de kwaliteit van heel de ploeg de doorslag geeft en of een buitenbeentje schittert of niet, ik heb Messi al even hard zien afgaan bij Argentinië, is hij daar een slechtere speler?? uiteraard niet, wat Eden betreft geniet van zijn kunnen want het zal nog zeer lang duren voor we terug zulke dribbelvaardige en prachtige voetballer op onze velden zullen zien.
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    Altijd die vergelijkingen, elke prof speler heeft zijn kwaliteiten, maar de ene is beter dan de andere.