BELGAONTHESPOT
Volledig scherm
© BELGAONTHESPOT

Week lang dagelijkse betogingen van Koerden in Brussel tegen geweld in Afrin

Met een betoging op het Luxemburgplein aan het Europees parlement in Brussel start een week waarin Koerden dagelijks zullen betogen tegen het geweld van Turkse troepen tegen het Koerdische volk in Afrin. Tot en met vrijdag zullen ze elke dag op straat komen in Brussel van 11 tot 15 u.

17 reacties

  • Rudy Huybens

    6 jaar geleden
    kunnen die ni gaan protesteren in turkije, syrie en irak? dat zijn toch landen waar hun koerdistan is. waarom moeten ze dat hier doen?
  • diane colman

    6 jaar geleden
    Heb een hekel dat al die vreemdelingen hier hun protesten kenbaar maken.. keer terug naar uw land en vecht aldaar voor uw rechten of hou je koest. We hebben al zorgen genoeg..
  • erwin hagar

    6 jaar geleden
    dank u Europa voor de hulp die we jullie boden tegen IS en dank u om een dictator als ERDOGAN zijn gangetje te laten gaan voor jullie politieke gemak. Nergens nog maar een glimp van medeleven te bespeuren. 1 ding is zeker Europa is veel blabla en totaal onbetrouwbaar. te laf om nog maar strenge economische sancties aan turkije op te leggen
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Tegen de Turkse dictatuur kunnen ze niets ondernemen, maar het is het proberen waard. De koerden zijn evenveel waard als de joden en hebben recht op een eigen staat.
  • Ingrid Vantroostenberghe

    6 jaar geleden
    Waarom altijd hun problemen importeren hier. Ga ginds protesteren of manifesteren