Discotheek Roxy in Antwerpen
Volledig scherm
Discotheek Roxy in Antwerpen © ANP

"Ik voelde me een prooi": Naomi getuigt over Antwerps feest waar Nederlandse vrouwen vermoedelijk werden gedrogeerd en later verkracht

Antwerpen"Ik voelde me net een prooi." Dat zegt Naomi, een Nederlandse vrouw die afgelopen weekend eveneens aanwezig was in discotheek Roxy, waar twee Nederlandse twintigers vermoedelijk zijn gedrogeerd en daarna verkracht door vier mannen in hun hotelkamer

17 reacties

  • Bert Hoover

    6 jaar geleden
    Hm, discriminatie ten top dus... er wordt alles aan gedaan om een mix van 60% vrouwen te hebben.... dacht dat men niemand mag weigeren op basis van geslacht?
  • paul van gele

    6 jaar geleden
    Blijf beter weg uit de stad van drugs en corruptie. En reken zekerst nooit op de Antwerpse politie.
  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    De woorden van de eigenaar........ik had het druk met de artiesten. Hij moet zijn werk beter doen, veiligheid van bezoekers komen op de eerste plaats en toelaten van ongure types of loverboys er direct uitfilteren.
  • Lou Bakker

    6 jaar geleden
    Als je er niet lekker voelt ga er dan weg ! Of bel de politie en wacht buiten op ze en ga dan weg. Doe iets.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Een city trip naar Antwerpen die verkeerd eindigt het zal je maar overkomen wat een reclame voor onze multiculturele open stad een veilige stad waar de crimminaliteit jaar na jaar daalt ? ! maar de Antwerpenaar ziet dit allemaal verkeert !