© vrt

Wilrijkenaar Wilfried (72) nog niet bekomen van ‘Sorry voor Alles’: "Ik begreep er geen snars van”

"Of ik al bekomen ben? Nog steeds niet. Midden in de nacht schiet ik wakker en maalt alles door mijn hoofd”, zegt Wilfried Paesschierssens (72) uit Wilrijk, weken na de opnames van Sorry voor Alles. “En voor mijn vrouw hadden de geheime opnames ook geen minuut langer moeten duren”, lacht hij.

tove

Wilfried Paesschierssens was zondagavond het derde slachtoffer van Sorry voor Alles. Gedurende een maand werd het leven van de gepensioneerde uit Wilrijk gestuurd door het Eén-programma. “Er zijn inderdaad opvallende dingen gebeurd. Maar nooit zo extreem dat ik argwaan kreeg.”

Dat is natuurlijk net de bedoeling, zegt Kamiel De Bruyne (24), brein achter Sorry voor Alles. “Soms lees ik dat het nog stouter mag. Maar dan zou de kandidaat alles doorhebben.”

“Toen die muur achter mij omhoog ging voor de tv-opname, ging ik bij wijze van spreken in coma. Ik begreep er geen snars van”, blikt Wilfried terug. “Ik had wel gemerkt dat mijn vrouw Nicky al een tijdje anders deed. Ik herkende haar niet in haar doen en laten. Maar ze heeft een stresserende job in de zorg- en armoedesector. Ik dacht dat het daardoor kwam. Ik denk niet dat het voor haar nog langer had moeten duren.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER