Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ex-topman FAVV: "Geen heksenjacht houden op de controleurs"

BinnenlandVolgens gewezen Boerenbond- en FAVV-topman Piet Vanthemsche zijn er zowel bij het Federaal Voedselagentschap (FAVV) als bij justitie fouten gemaakt in het dossier van de vleesfraude. Uit die fouten moet geleerd worden, meent Vanthemsche. Maar hij waarschuwt voor een "heksenjacht op de controleurs". 

18 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    aa nee op wie dan wel op de slager in het slachthuis zelf misschien,die voert alleen maar uit wat van hogerhand gekommandeerd wordt,het begint van boven het bestuur en de investeerders en al het geen dat er daarna nog met zen handen gaat openstaan,nu is het hek helemaal van den dam straks zijn het de beesten zelf nog die slecht of te oud vlees leverden,jullie zijn echt wel vuil smeerlappen
  • Martin Van Lersberghe

    6 jaar geleden
    allée, men moet degene die in de fout zijn gegaan nog een premie geven of wat?
  • Neeck du Marais

    6 jaar geleden
    En de Boerenbond keek er naar: horen, zien & zwijgen. BB lijkt wel 'n dochter van de CD&V: ook tsjevenkarakter? Uit wiens hand men eet, diens woord men spreekt?
  • Ivo Verherstraeten

    6 jaar geleden
    De groten blijven altijd buiten spel. De kleine zelfstandige moet alles labelen en dateren , en krijgen regelmatig controle. Waarom in de slachthuizen niet dan kan dit niet gebeuren.
  • Dan Midden

    6 jaar geleden
    toch wel, tevens op de top! Als ik iemand zou kennen die er werkte, voor zover er zijn die effectief werken, dan zal ik deze persoon erover aanspreken! Iedere burger betaald extreem veel belastingen om dit soort ambtenaren hun loon te betalen dus heeft elke burger het recht om duidelijk te eisen dat er moet gewerkt worden, zelfs al zijn ze politiek benoemd door $pa, cd&v, groen of open vld!