Twee vrachtwagen reden elkaar aan in de staart van de file.
Volledig scherm
Twee vrachtwagen reden elkaar aan in de staart van de file. © Siebe De Voogt

Twee vrachtwagens botsen in staart van file na reeks ongevallen op E40 richting Brussel

De E40 richting Gent en Brussel is deze voormiddag een tijd volledig versperd geweest na een ernstig ongeval in Oostkamp. Twee vrachtwagens reden op elkaar in, in de staart van de file die er stond na een reeks ongevallen die vanochtend gebeurden door de laagstaande zon. In totaal zijn bij die ongevallen ook meer dan tien auto's en een bus betrokken. Verschillende rijstroken zijn over lange afstand versperd.

85 reacties

  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    Die noemen zich dus professionele bestuurders! Meer is er over die buitenlandse cowboys niet te zeggen. Verplicht ze allemaal s'nachts te rijden winwin voor alle partijen.
  • Donald Trompet

    6 jaar geleden
    Maar neen Weyts zal weer eens de rijbewijzen duurder maken veel langer en nog moeilijker. Die kassa moet ook blijven rinkelen hoor en dit voor de verkeersveiligheid hmmm hmmm. NVA een partij die elke dag wel een nieuwe belasting uitvind.
  • Walter Mertens

    6 jaar geleden
    Sobek 100% mee eeens. Dat moest er stadaard op staan .
  • Johan Vercarre

    6 jaar geleden
    De laagstaande zon kan verraderlijk zijn in deze tijd van het jaar. Extra voorzichtigheid is geboden !
  • franky van steenberghe

    6 jaar geleden
    Groot gelijk Gunther Abers 10 wagens 1 bus en het gaat hier enkel over vrachtwagens??Oke mijne dames en heren alle vrachtwagens aan de kant... Morgen lege winkels geen pakjes meer aan huis geleverd...fabrieken die stilvallen... Dus iedereen kan thuis blijven geen wagens meer op de baan voila probleem opgelost.Toch simpel ah ja nog één dingetje zonder vrachtwagens hebben jullie geen werk dus geen inkomen meer,hoe gaan we dat oplossen????