YouTube
Volledig scherm
© YouTube

“Help ons. Er zijn mannen buiten. Ik hoor schoten”: prinses die thuisland Dubai ontvluchtte vermist na griezelig laatste telefoontje

BuitenlandEr is een zoekactie gestart naar een van de dochters van de emir van Dubai. Latifa Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoem (32) wilde het land naar eigen zeggen ontvluchten uit angst voor haar vader en kreeg daarbij de hulp van een Finse vriendin en een voormalig Franse geheim agent. Eerst nam de jonge vrouw nog een video op voor het geval er iets fout zou gaan. De beelden werden nu verspreid omdat haar advocate na een verontrustend laatste telefoontje niets meer van haar hoorde.

6 reacties

  • Loesje Vranken

    6 jaar geleden
    Zielig als je zo onder dwang altijd moet leven, schone schijn voor de buitenwereld als rijke papa die zo zijn dochter behandeld.
  • Juliette Francois

    6 jaar geleden
    Oftewel in scène gezet om echt te kunnen vluchten oftewel hebben de hulptroepen van de medogenloze pa toegeslaan en dan zal het verhaal dramatisch aflopen. Engin, dat is wat ik ervan denk.
  • Gabrielle Vansaet

    6 jaar geleden
    hopelijk komt alles goed voor haar
  • Danny den Hollander

    6 jaar geleden
    Ben al twee keer op vakantie geweest in en rond Dubai, ik zie het als één van de veiligste plaatsen ter wereld, voor toeristen dan........
  • Polutnik Ronald

    6 jaar geleden
    Je ziet het stinkt toch overal . En zo zijn er overal ter wereld mensen die zich mooi voordoen , maar in werkelijkheid zijn ze allemaal dictators .