Sinds de doorlichting zijn tegen zes ambtenaren tuchtmaatregelen opgestart, zegt Vlaams minister van Omgeving Joke Schauvliege (foto). Enkele beroepdossiers zijn nog lopende.
Volledig scherm
Sinds de doorlichting zijn tegen zes ambtenaren tuchtmaatregelen opgestart, zegt Vlaams minister van Omgeving Joke Schauvliege (foto). Enkele beroepdossiers zijn nog lopende. © Photo News

Audit legt fraude bij vroegere departement voor Leefmilieu bloot

Bij het vroegere departement Leefmilieu zijn meerdere ambtenaren bevorderd op een manier die indicaties van fraude vertoont. Dat staat in een audit die na lang aandringen door Groen aan het Vlaams Parlement is bezorgd. Dat schrijft De Tijd vandaag.

65 reacties

  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Sterker nog, een wetenschapster die meer internationale publicaties in wetenschappelijke tijdschriften heeft geschreven dan de juryleden samen wordt afgewezen omdat men het er blijkbaar moeite mee heeft dat iemand die veel competenter is dan hen deel zou uitmaken van de faculteit. Universitaire medewerkers weten waarschijnlijk wel wie ik daar mee bedoel.
  • Johny vanderlinden

    6 jaar geleden
    En onze Joke, die stond er bij en keek ernaar.
  • Kathy Walraeve

    6 jaar geleden
    Stel vast dat de meesten gelaten reageren en het 'normaal' vinden : hoe diep kan dit doodziek land nog zakken?
  • censor

    6 jaar geleden
    Partijkaarten....sommigen hebben er zelfs drie.....(van verschillende partijen)
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Waar denken jullie is de NVA momenteel zo druk mee bezig ? Het enige wat telt is macht verzamelen door zoveel mogelijk postjes te versieren en graaien . NVA is op zeer korte tijd op plaats twee (2) terecht gekomen van partijen met de meeste mandaten en als De Wever zo ijverig blijft verder werken staan ze over drie maanden op de eerste plaats . Nva is erger dan erg.