De Antwerpse discotheek Roxy. Twee Nederlandse vrouwen werden in de club bedwelmd en daarna in een hotelkamer door vier mannen verkracht.
Volledig scherm
De Antwerpse discotheek Roxy. Twee Nederlandse vrouwen werden in de club bedwelmd en daarna in een hotelkamer door vier mannen verkracht. © ANP

Meisje dat samen met vriendin in Antwerps hotel door vier mannen verkracht werd, spreekt voor het eerst: “We konden helemaal niets”

In de Nederlandse krant De Telegraaf heeft een van de twee Nederlandse meisjes voor het eerst gereageerd op wat haar en haar beste vriendin overkomen is tijdens een citytripje in Antwerpen. Wat een leuk weekend moest worden, eindigde in een nachtmerrie. “Alles gebeurde in een waas. We konden ons niet verzetten.”

204 reacties

  • Mario Geeraert

    6 jaar geleden
    Ga als verantwoordelijke vader, familielid enz... eens de straat op. Veel omstanders hebben oogkleppen op. Ikzelf blijf en zal steeds reageren wanneer ik het één of ander opmerk. Velen doen dit niet en blijven maar klagen over gezag en dergelijke. Mij steun aan deze jonge vrouwen en alle anderen welke een slachtoffer zijn van deze ziekelijke praktijken. Als we daarvoor onze ogen sluiten, het gezicht wegdraaien.... neen dan zijn we mede-verantwoordelijk. Pak die daders KEI-hard aan.
  • Raoul Hoylaerts

    6 jaar geleden
    als men in de tijd al aan een kalergiplan dacht had men ervoor moeten zorgen dat de geallieerden hier weg bleven.dan was er een sterk super Europa geweest.maar dan was de kans verkeken om zich met een eu top en duizenden ministers en politiekers rijk te stelen op kap van de bevolking.eigen geld eerst,eigen volk eerst is verleden tijd.
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Zoals iemand al schreef gaan ook wij, zonder asielachtergrond niet vrijuit. Er zitten bij ons ook van die .... tussen, hoe erg het ook klinkt. Maar wil dit zeggen dat we dat van anderen dat zomaar moeten gaan aanvaarden? Nee, we hebben eht nooit aanvaard, van niemand. Waarom zouden we nu dit moeten aanvaarden onder het mom van multi cul. Behoud!
  • Sanjiv Seeuws

    6 jaar geleden
    Alfred Cool - dat heeft NIETS met multi cultureel te maken! De Belgen hebben, destijds, in de Congo meisjes verkracht & vermoord
  • Joris Peeters

    6 jaar geleden
    Beste mensen, lees 'het Kalergiplan' voor Europa, al in de jaren vijftig opgezet om van Europa één multiculturele grijze zone te maken met daarbovenop een superbestuur, het aloude verdeel en heers principe. Dit is niet per vergissing of door onbekwaamheid uitgevoerd door politici maar doelbewust om tot de 'New World Order' te komen. Velen worden nu pas wakker.
  1. INTERVIEW. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers: “Toen ik mijn lief vroeg om te trouwen, was ze geschokt. ‘Moet dat echt?’, zei ze”
    PREMIUM
    12

    INTERVIEW. Oorlogs­jour­na­list Robin Ramaekers: “Toen ik mijn lief vroeg om te trouwen, was ze geschokt. ‘Moet dat echt?’, zei ze”

    “Mensen geloven me niet altijd als ik het zeg. Maar misschien ga ik wel lesgeven in Brussel. Of olijven kweken op een berg in Italië.” Als oorlogscorrespondent leeft Robin Ramaekers op het ritme van conflict. Maar het leven is méér dan Gaza en Oekraïne. “Ik heb twee dochters, de dag waarop mijn job hen bang maakt, zal de dag zijn waarop ik mezelf in vraag stel.”
  2. EXCLUSIEF. Bé De Meyer (60) praat voor het eerst sinds ex Eddy Snelders van voyeurisme wordt beticht: “Hoe kan het dat ik nooit iets zag? Ik lig daar wakker van”
    PREMIUM

    EXCLUSIEF. Bé De Meyer (60) praat voor het eerst sinds ex Eddy Snelders van voyeurisme wordt beticht: “Hoe kan het dat ik nooit iets zag? Ik lig daar wakker van”

    “Het is net een beerput die open is gegaan”, zegt Bé De Meyer (60), die 16 jaar lief en leed deelde met de in opspraak gekomen Eddy Snelders (65). Deze week kreeg ze een zoveelste slag in haar gezicht. Via de media vernam ze dat hij al op zijn achttiende veroordeeld werd wegens openbare zedenschennis. “Zo pijnlijk”, zegt ze. Want ook dat wist ze niet. Net zoals ze nooit heeft geweten dat Snelders jarenlang hun gezin, familie en vrienden stiekem filmde op het toilet of in de douche. “Het is precies alsof ik iemand anders heb gekend.”