Sarkozy werd vanmorgen gefotografeerd bij het verlaten van zijn woning in Parijs.
Volledig scherm
Sarkozy werd vanmorgen gefotografeerd bij het verlaten van zijn woning in Parijs. © REUTERS

Tweede dag politieverhoor voor voormalige Franse president Sarkozy

De vroegere Franse president Nicolas Sarkozy wordt vanochtend opnieuw ondervraagd in het onderzoek naar de verdenkingen van illegale Libische financiering van zijn verkiezingscampagne in 2007. Dat is vernomen uit bronnen dicht bij het dossier.

10 reacties

  • Hans Oxida

    6 jaar geleden
    Désiré Van Nieuwenhuyze, men kan Sarkozy bezwaarlijk Barbertje noemen. Uw appreciatie van de man maakt niet dat hij onschuldig hangt. Hij is ook niet de eerste Franse ex-president die in opspraak komt. En laat ons eerlijk zijn: hoogmoed komt voor de val.
  • guido de cock

    6 jaar geleden
    Sarkozy genoot teveel van zijn macht. Daar zitten sadisten tussen. Dat hij een zogenaamde vriend vermoordt is een deel van zijn gemene psyche.
  • Désiré Van Nieuwenhuyzen

    6 jaar geleden
    Sarkozy is met grote voorsprong de beste president die Frankrijk ooit gehad heeft. Maar de politiek-correcte meute moest hem niet. En dan moet Barbertje hangen.
  • Gunther Sallis

    6 jaar geleden
    Eerst geld ontvangen van Gaddafi en dan hem vervolgens het stenen tijdperk inbombarderen. Iets soortgelijks is gebeurd met Saddam. Het westen is speelt een interessant spel. Ik denk dat men spoedig zonder wegwerp-bondgenoten zal vallen.
  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    Dit toonbeeld van arrogantie mag dan eindelijk eens voelen hoe een democratie kan werken!