BELGA
Volledig scherm
© BELGA

KI beslist op 19 april over doorverwijzing drie verdachten
aanslag Joods Museum

De Brusselse kamer van inbeschuldigingstelling zal op 19 april beslissen welke verdachten voor het assisenhof zullen moeten verschijnen voor de aanslag op het Joods Museum op 24 mei 2014. Die aanslag kostte het leven vier mensen.

5 reacties

  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Na ongeveer 4 jaar ... doorverwijzing. Men buigt zich ....moet pijnlijke rug veroorzaken. 4 jaar lang buigen over ... Wanneer vonnis, uitspraak ? Nog op de loop ? Geblaat over "juridische kwestie's, juridische problemen ..." Moslim-daders en "gerechtigheid" ?
  • kamiel Beke

    6 jaar geleden
    Na vier jaar hard werken is justitie al een stap dichter, nu nog vele stappen te gaan, ondertussen kan de advocaat zijn pleidooi beginnen met de redelijke termijn is overschreden, allen naar huis.
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Is dat nu nog altijd niet uit de doeken gedaan ? De rechterlijke molen maalt in sommige gevallen wel heel traag.
  • Valentijn Jacobs

    6 jaar geleden
    Eerst waren het de wapens die gebruikt werden voor de 4 moorden, nu lijken ze op de wapens die gebruikt zijn bij de moorden, als het proces begint zullen de wapens helemaal niet de wapens zijn die gebruikt werden bij de moorden, dan zullen ze een enkelband krijgen om nadien bij verstek een lichte straf te krijgen omdat ze een aanvraag gedaan hebben om Belg te worden en bla bla bla enz.
  • rudy poelmans

    6 jaar geleden
    Alstublieft jongens van het gerecht, 4 jaar geleden. Waar trekt dat op kaarten jullie de ganse dag of wat. Dat is om kotsmisselijk van te worden.