Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Vrouw kritiek, man zwaargewond bij frontale botsing met vrachtwagen

Twee personen zijn vanochtend zwaargewond geraakt bij een frontale botsing met een vrachtwagen in het Vlaams-Brabantse Vollezele (Galmaarden).  De vrouwelijke bestuurster verkeert in kritieke toestand.

14 reacties

  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Het ziet er nochtangs een mooie overzichtelijke rechte weg uit, vermoedelijk een beetje fout van ongeduld en inderdaad zoals Achmed schrijft de mogelijkheden van de wagen wat overschat, hopelijk spoedige beterschap voor alle betrokken partijen.
  • Stijn Dekeyser

    6 jaar geleden
    Snelheid is de grootste doder in het verkeer en nog snappen ze het niet . Sorry .
  • Cor Vermonden

    6 jaar geleden
    Altijd zo snel mogelijk inhalen zegt het verkeersreglement.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Een inschattingsfout en te weinig power onder de motorkap om die fout recht te zetten en dan krijg je deze ravage, je zal de truckchauffeur maar zijn die er niks aan kon doen.
  • André Van Laethem

    6 jaar geleden
    indien elke chauffeur een opleiding voor een vrachtwagenrijbewijs zou hebben zouden er veel minder ongevallen zijn. Nu moet je met een auto met een rijbewijs B gaan rijden tussen vrachtwagens waarvoor een C of CE nodig is. Laat elke Belg 1 soort rijbewijs halen. Ook diegene zonder auto. zou moeten verplicht zijn om zo een rijbewijs te hebben. Dan kan men veel meer inschatten. Sterkte aan de slachtoffers en aan trucker.