© AFP

Caitlyn Jenner waarschuwt met pijnlijke selfie: “Gebruik altijd een sunblock”

Dit keer geen glitter en glamour op de Instagram van Caitlyn Jenner: de ex-topatleet en realityster heeft een stukje huid van haar neus moeten laten verwijderen. Ze deelt een foto van haar beschadigde neus om haar volgers te waarschuwen: “Gebruik altijd een sunblock!”

tib

De familie Kardashian-Jenner zie je zelden de deur uitgaan zonder een bruin kleurtje. Dat maakt hen lastige rolmodellen voor artsen en dermatologen, die hameren op het belang van zonnecrème om je huid te beschermen. Caitlyn Jenner breekt bij deze een lans voor hun advies: “Ik heb wat zonneschade moeten laten wegnemen. PS: gebruik altijd een sunblock”, schrijft ze onder de foto van haar pijnlijke rode neus.

Ze vermeldt er niet bij over wat voor schade het gaat, maar volgens showbizzmagazine People zou het gaan om een basaalcarcinoom, een lokale tumor vanuit de opperhuid. Het is één van de meest voorkomende vormen van huidkanker, die je kan vermijden door je huid goed te beschermen tegen de zon.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer