Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Russische spion vergiftigd: "Ofwel terroristische aanval ofwel in scène gezet door Britse autoriteiten"

VergiftigingDe vergiftiging van de Russische ex-dubbelspion Sergej Skripal in Engeland was ofwel een terroristische aanval, ofwel in scène gezet door de Britse autoriteiten. Dat zegt een van de topmensen binnen het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken.

9 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Ik vrees helaas dat george patrick martou overschot van gelijk heeft. En vergeet ook de Israëlische "false flag"-aanval niet tegen de USS Liberty in 1967.
  • Guido Hutsebaut

    6 jaar geleden
    No comment....fake news is tegenwoordig overal "hype".
  • Luke Vincke

    6 jaar geleden
    Men vermoedt dat ze thuis werden vergiftigd. Dan met auto naar restaurant, daar gezellig etentje met pintjes dan wandelen naar parkje en daar op een bankje in mekaar zakken? Zenuwgas? Laat me lachen. In restaurant, personeel ziekenwagen en ziekenhuis, niemand anders ziek. Wat een slechte mop. Nee Londen, jullie moeten met een beter verhaal komen en hou ondertussen jullie mond.
  • Gilbert Haelewyn

    6 jaar geleden
    danny janssens, dat denk ik ook. We zijn bezig over pensioen, klimaatverandering, WK, files, en intussen bereidt men volop een oorlog voor tegen de verkeerde vijand, Rusland.
  • George P Martou

    6 jaar geleden
    vraag het aan de usa en nsa/cia deep state en de mossad, die zijn dat gewoon ! Kennedy vergeten ? werd ook omgebracht ! 9/11 vergeten ? honderden doden, was ook met een danspasje voorbereid door mossad ! enzovoort hé, zoek het op !