Familie en vrienden nemen afscheid van 'Bompa Lawijt'

CelebritiesFamilie, vrienden en collega's hebben vandaag in Wilrijk afscheid genomen van Bernard Verheyden, de acteur die vooral bekend was als 'Bompa Lawijt'. Ook heel wat collega’s kwamen hem een laatste groet brengen. Bernard Verheyden overleed vorige week donderdag. Hij werd 79.

0 reacties

  1. KIJK. Hollywood-hartenbreker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”
    CELEBRITIES

    KIJK. Hollywood-hartenbre­ker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”

    Er vielen heel wat monden open tijdens de première van de nieuwe film ‘Poolman’ in Los Angeles. Acteur Chris Pine stapt er de rode loper op met een heel andere look dan we gewoon zijn van de acteur, die anders altijd strak in het pak zit. Pine heeft nu lange haren en een verwilderde baard. Hij koos ook voor een korte short en een ‘I love L.A.’-T-shirt. “Er komt een punt in je leven dat je geen ‘fuck’ meer geeft over anderen hun mening en dat je aandoet waar je zin in hebt. Ik zit duidelijk op dat punt”, verklaart de Amerikaanse acteur.
  2. “Ik ben vereerd”: ondanks gezondheidsproblemen schittert Céline Dion als 56-jarige op cover ‘Vogue’
    Celebrities

    “Ik ben vereerd”: ondanks gezond­heids­pro­ble­men schittert Céline Dion als 56-jarige op cover ‘Vogue’

    Al twee jaar vecht Céline Dion (56) tegen het zeldzame stiff-personsyndroom (SPS), een ongeneeslijke neurologische aandoening die spasmes veroorzaakt. Een muzikale comeback zit er nog niet meteen in, maar de Canadese zangeres laat opnieuw van zich horen als... fotomodel. In het mei-nummer van de Franse ‘Vogue’ schittert ze op de cover en praat ze openhartig over haar leven en ziekte. “Vandaag ben ik een vrouw die een positief gevoel heeft over de toekomst.”