AFP
Volledig scherm
© AFP

Britse minister: "Poetin misbruikt het WK Voetbal net zoals Hitler Olympische Spelen misbruikte"

Boris Johnson heeft de relatie tussen Groot-Brittannië en Rusland verder op scherp gezet door te zeggen dat Rusland het komende WK Voetbal misbruikt zoals Adolf Hitler dat deed met de Olympische Spelen van Berlijn in 1936. "De president probeert zijn imago en dat van zijn land via dit sportevenement te verbeteren", zei de Britse minister van Buitenlandse Zaken over Vladimir Poetin.

51 reacties

  • rudy liessens

    6 jaar geleden
    Kom toch memekaar overeen mannekes
  • Guido Willems

    6 jaar geleden
    Sukkel. Door zijn populistisch gedrag zitten de Britten opgescheept met de Brexit. Maar ja, de Britten hebben wel spionnen teruggestuurd maar hun politiekers mogen ook niet meer gratis zich presenteren op het WK. Spijtig voor Boris
  • Albert Hendrix

    6 jaar geleden
    Britse politici zijn G. Britannie naar de afgrond aan het duwen
  • emiel Clarijs

    6 jaar geleden
    Blijf er dan weg, is veel praat om de brexit onder te sneeuwen, hij lijkt wel een britse bartje, bartje en boris.
  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    Wat Rusland deed is niet goed te praten, maar het heeft ook te maken met de sterk verzwakte Engelse staat die onder Theresa May en Boris Johnson dreigt af te glijden naar een derde wereldland dat dramatisch afhankelijk is van het geld van de Russische kleptocratie en de Chinese dictatuur en waar de moslim extremisten en illegale migratie vrij spel krijgen. Maar Boris Johnson is gelukkig want hij heeft de migratie van Polen kunnen stoppen. Weet die man wel wie zijn vijanden zijn?