Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

De Wever en Van Besien eerste keer in debat: "Mobiliteit? Ik geloof niet in het dwangmodel van Groen"

VerkiezingenIn Antwerpen is burgemeester Bart De Wever (N-VA) een eerste keer in debat gegaan met Groen-lijsttrekker Wouter Van Besien, een van zijn grootste uitdagers voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Decor van dienst was het vastgoedcongres Antwerp Real Estate in de KBC-toren. De twee kemphanen mochten er vooral hun visie op stadsontwikkeling uit de doeken doen. De Land Invest-rel van vorig najaar bleek ook nog lang niet vergeten en vergeven.

74 reacties

  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Waarom halen ze bij Groen Calvo niet van stal, dat zou pas een afgang worden voor die gifgroene kikker. Maar ja, die is alleen maar goed in oppositie voeren! De keuze voor Van Bezien is een beetje belachelijk!
  • walter Bogaerts

    6 jaar geleden
    rij eens langs Mortsel daar is groen aan de macht geweest. Een gasoven hebben ze daar gemaakt het verkeer staat daar uren stil.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    De Wever zat gewoon wat met de sjokkedeizen van Wouterke te spelen maar die is zo kinderlijk naïef dat hij niet doorhad dat hij in zijn gezicht werd uitgelachen. Mooie weerwraak voor het Apacheverhaal van vorig jaar.
  • Gaston Miar

    6 jaar geleden
    Met Groen aan de macht wordt het een ramp, met een tweede termijn voor NV-A nog erger.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    We zien de prestaties van wat een full time burgemeester aangericht heeft Tom Faes.Een stad met hopen schulden waar misdadigers meer rechten hadden dan de eerlijke burgers.Waar drughandelaars gewoon hun gang konden gaan omdat de politie niet mocht ingrijpen.De geweldige prestaties van de SPA full time burgemeester.Er is zo weinig nieuws van Van Brempt ze heeft het EURO voorzitterschap niet gehaald wegens Onbekwaam.