De ravage was enorm op de N42 in Oosterzele.
Volledig scherm
De ravage was enorm op de N42 in Oosterzele. © JEW

Truckchauffeur die dodelijk ongeval veroorzaakte in Oosterzele aangehouden na positieve drugstest

De onderzoeksrechter in Gent heeft de vrachtwagenbestuurder die het dodelijk verkeersongeval gisteren op de N42 in Oosterzele veroorzaakte aangehouden. Bij het ongeval viel één dode en raakten meerdere personen ernstig gewond. 

20 reacties

  • Patrick Meerschaut

    6 jaar geleden
    Mocht de N42 al 10 jaar geleden uitgebreid zijn naar 4 rijvakken, was file er niet geweest en had dit ongeval waarschijnlijk niet gebeurd!
  • Govers Manuel

    6 jaar geleden
    Fred degret.waar haal jij die zever vandaan?ik rijd ook op mijn kousen en sloefkes blijven op de trap staan.loop jij met uw vuil werkschoenen binnen in huis?tot zelfs in je slaapkamer?proper is da.en voor de rest zijn er hier weer veel aan zeiken op de camionchauffeurs en da zijn dan meestal diegene die ni kunnen rijden en alles ophouden.goe bezig mannekes
  • claudine wouters

    6 jaar geleden
    Mijn gedachten gaan vooral uit naar alle naasten van Tom. Die jongen wordt In een flits weggerukt. Ik weet hoe ongelooflijk wreed dat is. Mijn oprechte medeleven. Moge gerechtigheid geschieden ..
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    En welke straf gaat hij krijgen? Noppes. Daar zullen de rechters en de bende van Geens voor zorgen. Slachtoffers zijn van geen tel meer. Dat is nu onze justitie.
  • Achiel Segers

    6 jaar geleden
    Wanneer gaan ze eens zwaar ingrijpen op truckers ( vooral ) maar ook voor andere weggebruikers op het inrijden op de staart van een file . Het is een gewoonte geworden maar ja, ondertussen zitten ze op hun laptop, gsm of dergelijke te prutsen. Is controleerbaar dus...véél strenger straffen.