Steeds meer gewestwegen in Vlaanderen krijgen een onvoldoende score.
Volledig scherm
Steeds meer gewestwegen in Vlaanderen krijgen een onvoldoende score. © Henk Deleu

Steeds meer gewestwegen scoren ondermaats, snelwegen doen het beter

De globale toestand van de autosnelwegen in Vlaanderen is in 2017 opnieuw verbeterd. Dat blijkt uit een rapport van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). Volgens hetzelfde rapport krijgen steeds meer gewestwegen in Vlaanderen een onvoldoende score. De verslechtering tekent zich af in alle provincies. 

46 reacties

  • Peter Smets

    6 jaar geleden
    Kortom: wat de vlaamse regering zelf doet, verknoeit ze beter.
  • Marnix laureyns

    6 jaar geleden
    Goed en juiste omschrijving: door Dh Kelchtermans Patrick
  • carlos caballero

    6 jaar geleden
    ik meen me te herinneren dat een paar jaar geleden een minister van mobiliteit alle putten zou wegwerken. Nu hebben we een paar dagen slecht weer gehad en het is alweer, of nog steeds, hetzelfde. De vraag is of we nu moeten spreken over incompetentie, of zou het nog erger dan dat kunnen zijn?
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Alé mannekens ik spendeer miljoenen euro' s, ik verhoog het budget, nog nooit is er zo'n hoog budget voorzien , we zullen nu dit ,morgen dat en dan nog meer miljoenen euro's en een budgetverhoging , allemaal woorden van Weyts en als je dat niet gelooft maakt hij jullie wel wat anders wijs.De wegen lagen er nog nooit zo slecht bij.Dat zijn feiten.
  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    En dat voor een land met de hoogste belastingen ter wereld. De dienstverlening van de overheid voldoet langs geen kanten, altijd maar besparen op de rug van het gewone volk en in ruil? Slecht functionerende regeringen, pover en versnipperd beleid, leugens, altijd en overal onbegrijpelijke vertragingen, misverstanden en fouten en een heleboel 'politici' die op post zijn geraakt dankzij het juiste netwerk en wiens enige roeping is 'snel rijk worden'.