Abdelhamid en Younes Abaaoud. Er staan momenteel 271 personen op de nationale lijst van personen die verdacht worden van terrorisme. Een van de verdachten is Younes Abaaoud, het jongere broertje van Abdelhamid Abaaoud, een van de vermoedelijke kopstukken achter de aanslagen van 13 november 2015 in Parijs.
Volledig scherm
Abdelhamid en Younes Abaaoud. Er staan momenteel 271 personen op de nationale lijst van personen die verdacht worden van terrorisme. Een van de verdachten is Younes Abaaoud, het jongere broertje van Abdelhamid Abaaoud, een van de vermoedelijke kopstukken achter de aanslagen van 13 november 2015 in Parijs. © AP, Twitter

Bijna 300 rekeningen van terreurverdachten bevroren: 82.000 euro in beslag genomen

De Belgische overheid heeft sinds 2016 exact 82.407 euro in beslag genomen op rekeningen van terreurverdachten. Ook blokkeerde ze 294 rekeningen. Dat blijkt uit cijfers van de FOD Financiën. Het kan gaan om Syriëstrijders, of verdachten van de aanslagen in Brussel of Parijs, berichten de Sudpresse-kranten vandaag.

16 reacties

  • Mark Devos

    6 jaar geleden
    "wow" geen andere woorden voor .. straffe gasten
  • johan vankeirs

    6 jaar geleden
    Met wie is de overheid hier aan het lachen.Die mannen verdienen een veelvoud op hun"werk"(OCMW)en nog een kleine bijverdienste.
  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    En....op de buitenlandse rekeningen bij banken waar betalingen en stortingen het licht niet zien?Aah nee,die bestaan natuurlijk niet .
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Zo'n 270 euro per verdachte, daar gaan ze nogal wat bommen mee kunnen kopen. Misschien beter eens gaan kijken waar er miljoenen euro's klaarliggen voor terrorisme ?
  • Jens van den Broeck

    6 jaar geleden
    Wat betalen wij toch goed belastingen aan het OCMW zeg