Nabestaanden, vrienden en collega's herdenken de 32 dodelijke slachtoffers van de zelfmoordaanslagen op Brussels Airport en metrostation Maalbeek.
Volledig scherm
Nabestaanden, vrienden en collega's herdenken de 32 dodelijke slachtoffers van de zelfmoordaanslagen op Brussels Airport en metrostation Maalbeek. © BELGA

Charles Michel reageert op 'foutgelopen' herdenking aanslagen: "Lang en intens contact gehad met de slachtoffers"

"Er is juist een lang en intens contact geweest met de slachtoffers, vanochtend in het Sheraton-hotel." Dat zegt premier Charles Michel in een reactie op de voorzitter van de slachtofferorganisatie die beweert dat de Michel geen oog had voor de slachtoffers bij de herdenking van de aanslagen van 22 maart - vandaag exact twee jaar geleden -vanochtend in Zaventem. Op die herdenking kwam kritiek van slachtoffers en nabestaanden.

96 reacties

  • Patrick Vandeweyer

    6 jaar geleden
    Ik begrijp juli verdriet . Maar in de poletiek telt alleenmaar in de belangstelling staan!!
  • Lily liken

    6 jaar geleden
    Charles Michel ? Die denkt net als zijn vriend de Bart aan zijn eigenbelang . De Michel aan zijn buikje en den Bart aan zijn Ego .
  • Pieter Vankamp

    6 jaar geleden
    Zie ze blinken. Ik zou ze nog niet eens willen ontmoeten. Allen gefaald in hun functie. Idem voor oppositie.
  • Daniel Hannes

    6 jaar geleden
    Wat een gezeik hier. Charles Michel was er toch ! En niet alleen in Zaventem. Wat wil iedereen dan ? Dat hij meedoet aan een knuffelronde ? Dat hij zingt ? Dat hij ballonnen oplaat ? Bloemen heeft hij wel gelegd dacht ik. Ongetwijfeld is terrorisme nu voorkomen ! Indien toch nog een aanslag.....schuld van de NVA zo te lezen. Pfffftttt
  • Jan De Greef

    6 jaar geleden
    Een show van politiekers door politiekers, druipend van mediageilheid. Het is hen vooral niet te doen om de slachtoffers en nabestaanden. Hun getalm met schadevergoedingen en finaciële tegemoetkomingen aan de rechthebbenden zegt genoeg.