Royackers
Volledig scherm
© Royackers

Chauffeur van Limburgse schoolbus krijgt hevige niesbui en belandt paar meter lager

Op de Staatsbaan in het Limburgse Kwaadmechelen (Ham) is vanmorgen kort na zeven uur een schoolbus van de talud van een brug gerold.  De buschauffeur was de enige inzittende, er waren geen schoolkinderen aan boord. De bestuurder kreeg kort na zeven uur plots een hevige niesbui en raakte daardoor de controle over het stuur kwijt, bevestigt burgemeester Dirk De Vis.

6 reacties

  • bart derycke

    6 jaar geleden
    Kan dit helemaal begrijpen. Heb het ook soms zo hard voor dat ik dan niets voor mij geen zie. Je kan het niet tegenhouden. Enkel hopen dat er niets gebeurd. Ik ga zoiezo ook elke keer van het gas af als ik het voorheb. Enorm lastig met momenten. En je hoeft hiervoor idd niet ziek te zijn of allergie reactie veroorzaken.
  • Ton Erden

    6 jaar geleden
    Construeer een rijdend voorwerp met vier inplaats een bestuurders plaats Zo ben je zeker er iemand is die niet ziek is of moet kiezen of moe
  • Tom Hermans

    6 jaar geleden
    @Bert Sterk, ik vind het nog straffer dat er tussen die schoolbussen zelfs nog regionale verschillen zijn ..
  • Bert Sterk

    6 jaar geleden
    Is het woord "school" in de titel hier eigenlijk relevant, of alleen nuttig als teaser... Journalisten en redacteurs zijn toch vreemde wezens. Als een VW polo een ongeval voorheeft is het een wagen. Als een "merk"-wagen hetzelfde voorheeft wordt die met naam en toenaam genoemd. Wanneer komt hier eindelijk eens een eind aan, vraag ik me af...
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Is het fout om met dit te lachen? Ik vond het gewoon grappig. In elk geval, als ik voel dat ik moet niezen, trek ik mijn handen lichtjes terug en hou de de stuur maar heel lichtjes vast om zoiets te voorkomen.