Donald Trump en voormalig vicepresident Joe Biden (hier op een foto uit 2011) ballen de vuisten in deze fotocombinatie.
Volledig scherm
Donald Trump en voormalig vicepresident Joe Biden (hier op een foto uit 2011) ballen de vuisten in deze fotocombinatie. © ap - reuters

Trump haalt uit: "Ik zou gevecht met 'gestoorde' Joe Biden winnen"

De Amerikaanse president Donald Trump heeft uitgehaald naar voormalig vicepresident Joe Biden. De Democraat zou gezegd hebben Trump 'bont en blauw' hebben geslagen als hij met hem op school had gezeten. 

10 reacties

  • Bart Van Orshoven

    6 jaar geleden
    zoek eens op youtube naar "creepy Joe Biden"... idem voor Pizzagate...
  • Jan Maarten

    6 jaar geleden
    Straks krijgen we bananenrepubliek toestanden te zien in de VS, politici die met elkaar op de vuist gaan. Ze zijn daar écht goed bezig de beschaving ongedaan te maken. America great again ?
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    "Crazy Joe Biden": Trump kan het écht niet laten om al zijn "vijanden" openlijk van een scheldnaam te voorzien! Zéér kleintjes voor een "president".
  • Billy Bob

    6 jaar geleden
    Hooggeplaatste politiekers van een van de machtigste naties ter wereld en ze communiceren als Franky na 17 pinten op de straathoek café. Mooie tijden dat we mogen in leven.
  • Catherine D'haveloose

    6 jaar geleden
    Daar haal je weer een deel uit het gesprek..... Zo laag van biden om te zeggen dat hij als hij is school zou zijn, Trump zou aanvallen..... Toch normaal dan de reactie van Trump. Komaan, waar is de tijd dat de kranten neutraal waren. Jullie leunen duidelijk naar de democratische kant. Wrong!