Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Premier Michel ontmijnt F-16-discussie voorlopig: "Eerst alle informatie verzamelen, dan pas beslissen"

In de Kamer beantwoordde premier Michel vandaag kritische vragen over het dossier van de vervanging van de F-16's. Michel kondigde aan eerst "alle informatie" te willen verzamelen alvorens conclusies te trekken. De federale regering zal dus geen beslissing nemen over de vervanging van de F-16's voor er duidelijkheid is over de beslissingprocedure en de verschillende opties. 

44 reacties

  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Juist omgekeerd Tom Faes daar beginnen ze gaan te beseffen dat deze regering dubbel zo goed is dan vorige regering.Als ze zelfs in het Walenland op NVA willen stemmen zegt meer dan genoeg.Of denkt gij dat het allemaal dommeriken zijn in de Walen die blijven stemmen op de corrupte PS.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Daar is Michel goed in. Uitstellen en nog eens uitstellen tot de storm gaan liggen is. Dan wat stof vegen en laat de boeren maar verder dorsen.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    De band tussen de Sp.a en defensie moet worden onderzocht. Eens de ware reden van het lek achterhaald is, zullen het de socialisten zijn die het mogen komen uitleggen. Vermoedelijk zijn ze nu voor de rekening van de PS aan het rijden. Flahaut zal nog wel zijn mannetjes hebben zitten bij defensie. Het is nu al wel duidelijk dat de top van het leger grondig moet worden gereorganiseerd. Er zullen dus wel enkele koppen rollen volgende maand.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Is Michel een echte vent? Daar twijfel ik aan.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Ik begin echt medelijden te krijgen met Charles. Altijd weer nva . Als er problemen zijn is het nva . Of met de Theo of Van Overtveldt ,met Zuhalleke en nu met Vandeput ,altijd weer nva . In Wallonië beginnen ze met de Charles te lachen ,telkens weer laat Charles zien dat De Wever de baas is en Michel t'ja hij verliest weer een paar procenten.