15 dingen die je hond beter niet in zijn voederbakje krijgt.
Volledig scherm
15 dingen die je hond beter niet in zijn voederbakje krijgt. © Nick de Vucht

Noten, wit brood, avocado
en 12 andere dingen die je hond NIET mag eten!

11 reacties

  • Rony Schouteere

    6 jaar geleden
    Sommigen zijn de tijd vergeten dat honden buiten in een hok sliepen en leefden van afval, toch werden ze stokoud. Dat ze in eerste instantie de hondenfok tegen houden en er zullen al veel problemen opgelost zijn en dan de hondenbrokken beter controleren want wie weet wat daar allemaal in terecht komt.
  • Ludwig van osselaer

    6 jaar geleden
    Rauwe aardappel mischien niet maar mijn hond eet graag aardappel schillen.
  • Manuela Lespagnard

    6 jaar geleden
    Mijn hond is een Westie en, net als alle Westies, mogen ze geen kip eten of ze krijgt exzema. Granen en maïs mag ook niet in haar eten. Als je van kibbels moet veranderen doe het dan gradually want anders kan je hond overgeven. Als je een grote hond heb, laat die dan niet meteen lopen nadat hij of zij gegeten heeft want dan gaan hun maag ondersteboven (volvolus). Honden hebben inderdaad een heel gevoelige maag.
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    die van mij houdt van kaas en yoghourt, en gelukkig heeft ze er geen last van, toch zal ik opletten in de toekomst, want dit wist ik niet, al de rest wist ik wel.
  • Vonn Cat

    6 jaar geleden
    Droogvoer? Aha, sluikreclame... Ja ja, gemak dient de mens... Zelf n lekker en gezond maaltje v d dieren bereiden, en je doet het dier daarmee een groot plezier. Het is misschien wat prijziger, maar je bespaart weer op de dierenarts.