Filip Dewinter
Volledig scherm
Filip Dewinter © BELGA

Vlaams Belang vraagt onderzoek naar "malafide geldstromen" rond Antwerpse moskeeën

Vlaams Belang vraagt een gerechtelijk onderzoek naar gelden die werden en worden ingezameld door middel van benefietacties om de bouw, uitbreiding of renovatie van een aantal Antwerpse moskeeën te financieren. De partij vermoedt dat er in verschillende gevallen sprake is van malafide geldstromen die door Antwerpse "drugsfamilies" worden witgewassen via de benefieten.

26 reacties

  • CV DL

    6 jaar geleden
    Ik blijf op deze partij stemmen. Altijd gedaan
  • Cooks Roy

    6 jaar geleden
    Oei, vindt ons links gerecht dat wel "politiek correct"??
  • willy zachel

    6 jaar geleden
    Dat was toch al lang duidelijk en men weet het ook maar men doet er niets aan omdat de nieuwe Belgen nu eenmaal gepamperd moeten worden vanuit politiek oogpunt
  • Johan Van Biesen

    6 jaar geleden
    Denkt er nu echt één iemand dat het geld dat ze in de kerk ophalen tijdens de mis geteld wordt en aangegeven? Dat is ook zwart geld, donaties moeten een doel hebben, en niet om wijn te kopen en de pastoor zijn bezoekjes aan het rode district te betalen. Waarom betalen al die godsdiensten geen belastingen en waarom moeten ze dan zowiezo nog subsidies ontvangen?
  • hug de de

    6 jaar geleden
    antwerpen zoals brussel al voor groot deel in handen van criminelen ! te laat de put gevuld als het kalf verdronken is !