AFP
Volledig scherm
© AFP

Meer dan twintig burgers gedood bij luchtaanval op markt in Syrische Idlib

Bij de twee luchtaanvallen op een markt in Harem in de noordwestelijke Syrische provincie Idlib zijn minstens 34 burgers, onder wie 17 kinderen omgekomen, zo blijk uit een nieuwe balans van het in Groot-Brittannië gevestigde Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten (SOHR).

3 reacties

  • gustaaf guldentops

    6 jaar geleden
    zolang de eropeanen en amerika wapens blijven leveren aan arabie,zal de oorlog verder gaan,en de derde wereld zal altijd blijven bestaan om volgende reden,het rijke westen is hier de grootste profiteur van,dit is een utopie.
  • Fons Dewaele

    6 jaar geleden
    het zullen niet de laatste TR Soldaten zijn die zullen sneuvelen door YPG. Zij zijn en zullen nooit verslagen worden. De TR mogen langzaam de geurillia taktiek begin te vrezen van de Koerden.
  • Pieter Demeyere

    6 jaar geleden
    Geen 20 maar ondertussen 35doden... Geen enkele plaats is veilig voor opposanten van Assad. Tactiek doelbewust burgerbevolking terroriseren is > 7jaar gaande. Heb het er erg moeilijk mee dat elke Soennitische gelove de stempel Jihadist/Extremist/Islamist mee krijgt en negatieve context krijgt. Plaatselijke bevolking kant zich tegen AlQaida. Alqaida is uit grote delen verdreven. Toch blijft Internationale media deze term gebruiken om groot deel van rebellen onder te brengen. FOUTIEF !