John Bolton, Trumps nieuwe adviseur nationale veiligheid.
Volledig scherm
John Bolton, Trumps nieuwe adviseur nationale veiligheid. © REUTERS

Trump zet nu ook nationale veiligheidsadviseur aan de deur en vervangt hem door 'super hawk' John Bolton

Al een week lang circuleren er geruchten dat de Amerikaanse president op zoek was naar een vervanger voor zijn adviseur nationale veiligheid, generaal H.R. McMaster. Die heeft hij nu gevonden in John Bolton, zo deelt Donald Trump zelf mee via Twitter.

27 reacties

  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Beste mensen wat we ook denken ,zeggen en schrijven over President Trump, raakt niemand. Wij kunnen hem niet stoppen, en diegenen die dat wel zouden kunnen hoort men niet . Heeft in Amerika dan niemand buiten de president iets te zeggen? Zien de Republikeinen dan niet dat hij hen mee belachelijk maakt? Zien ze daar dan niet wat er echt gebeurd? Dat wordt dus een dictatuur. De hele wereld lacht met Trump en Trump lacht met de hele wereld. Hoelang nog?
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Go Trump? Go, met een oorlog tegen Iran of Noord-Korea te beginnen en de wereld in het verderf te storten, omdat de narcistische bullebak zot van frustratie is over Russiagate, Stormy Daniels, enz., en zo de aandacht wil afleiden? En Jean De Grande: zelfs al zou de WP een roddelblaadje zijn, is het soms niét waar dat havik Bolton de nieuwe veiligheidsadviseur is, en dat aldus de wereld weer wat onveiliger is geworden?
  • eddie deleener

    6 jaar geleden
    go Trump!
  • Meert Dominique

    6 jaar geleden
    "McMaster staat erom bekend zeer intelligent, erg belezen en gematigd te zijn". Normaal dat Donald hem niet moet hebben. De vraag is waarom heeft hij hem gekozen? Trump heeft geen medewerkers, enkel jaknikkers en klotelikkers nodig.
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Alles, maar dan ook alles om de aandacht af te leiden van zaken die hem in een slecht daglicht stellen. Hopelijk zijn dit de laatste loodjes, want op deze manier zijn we regelrecht op weg naar een nieuwe oorlog in het MO. Het ultieme afleidingsmanoeuvre...