Caterpillar haalde het logo al van de muur af in Gosselies. De Europese Commissie gaat vandaag aan de lidstaten en het Europees Parlement voorstellen om België 4,6 miljoen euro uit het Europese globaliseringsfonds toe te kennen. "Zo kunnen wij wij de ontslagen werknemers helpen een nieuwe baan of betere kansen op werk te vinden".
Volledig scherm
Caterpillar haalde het logo al van de muur af in Gosselies. De Europese Commissie gaat vandaag aan de lidstaten en het Europees Parlement voorstellen om België 4,6 miljoen euro uit het Europese globaliseringsfonds toe te kennen. "Zo kunnen wij wij de ontslagen werknemers helpen een nieuwe baan of betere kansen op werk te vinden". © Photo News

Europese Commissie maakt 4,6 miljoen euro vrij voor ex-werknemers Caterpillar

De Europese Commissie wil 4,6 miljoen euro vrijmaken om de vroegere werknemers van Caterpillar in Gosselies en de toeleveranciers van de machinebouwer te ondersteunen bij hun zoektocht naar een nieuwe job.

16 reacties

  • Jean West

    6 jaar geleden
    Daar gaan we weer, werknemers van een groot bedrijf worden ondersteund, werknemers van een kleine KMO moeten hun plan trekken.
  • Mario Bocque

    6 jaar geleden
    Wij betalen ons lam aan die EU en die gaan nu iets teruggeven ! Wauw !
  • Fonz Ooms

    6 jaar geleden
    Europese Commissie geeft helemaal NIKS. Het zijn wij, de belastingbetalers die geld geven ! Met andermans geld/zuur verdiend belastinggeld de gulle gever staan roepen om stemmen te winnen kan alleman.
  • Monique Peeters

    6 jaar geleden
    Hoeveel van dat steunfonds gaat naar de werknemers zelf,en hoeveel van dat steunfonds beland er in de zakken van de verkeerde mensen?
  • willy platteau

    6 jaar geleden
    eerst de ene staking na de andere , te lui om te werken ,dat je als leverancier uren moet wachten om te lossen aan de kaai ! en nu worden ze nog eens financieel gesteund ook nog !