AP
Volledig scherm
© AP

Ex-Playmate: "Trump en ik hadden tientallen keren onbeschermde seks. Na de eerste keer wilde hij me zelfs betalen"

Karen McDougal, een voormalig Playboymodel dat al eerder beweerde een affaire van tien maanden te hebben gehad met Donald Trump, heeft zich in een exclusief interview met CNN uitgelaten over haar vermeende relatie met de president. 

60 reacties

  • zulma terrana

    6 jaar geleden
    Daar zou mijn ventje ook wel eens willen opzitten .
  • Johanna Ruiter

    6 jaar geleden
    Een president die continue onbeschermde seks heeft met verschillende vrouwen, zou het een soa zijn die zijn geest troebleert?
  • Patrik De Weirdt

    6 jaar geleden
    De feiten zijn zogezegd gebeurt 10 jaar voor Trump president werd en nu pas vindt deze dame dat ze met deze geschiedenis naar de buitenwereld moet komen. Ik zeg niet dat er zich niets voorgedaan heeft, maar toch heb ik zo mijn twijfels over het gebeuren en vooral over het feit dat dit nu pas openbaar gemaakt wordt.
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Je doet het wel met een getrouwde man die 30 jaar ouder is maar je bent niet het type meisje dat slim genoeg is om er iets voor terug te krijgen? Ha. Ha. Ha. Wat een domme vrouwen allemaal. En geen enkele die iets van bewijs heeft?
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Maar wél wekelijkse bidstondes organiseren in het Witte Huis en zich de hand laten opleggen! Hoe hypocriet kan je zijn! En wie zegt: "Hij heeft geen misdaad begaan": dat had Clinton ook niet, maar toch had hij een impeachment-procedure aan zijn been omdat hij de affaire met Lewinsky aanvankelijk ontkende. Trump doet nog veel erger dan ontkennen: die heeft zelfs zwijggeld betaald! En als dat met campagnegeld was, dan hangt hij.