Photo News
Volledig scherm
© Photo News

N-VA wil dat ook namen van klokkenluider(s) bovenkomen in vervangingsdossier van F-16's

BinnenlandN-VA wil niet alleen de legertop betrokken bij het F-16-dossier aanpakken, maar wil ook dat de namen van de klokkenluider(s), die naar oppositiepartij SP.A hebben gelekt, bovenkomen. Dat heeft N-VA-Kamerlid Peter De Roover vandaag gezegd in De Ochtend. Volgens SP.A'er Dirk Van der Maelen heeft De Roover "de ernst van de situatie niet begrepen".

123 reacties

  • Jan Roegiers

    6 jaar geleden
    Wélke kansen hebben die klokkenluiders? Krijgen zij een fikse beloning of worden ze aan de schandpaal genageld voor het in de weg lopen van de ministers????
  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    Kartonnen vlamingskes houden niet zo van openheid, btonBLOK Vlamingen wel...
  • Kris Delen

    6 jaar geleden
    Je kan perfect anoniem en bijgevolg zonder risico de minister inlichten. De redenering van SPA slaagt dus nergens op.
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Reacties allemaal Bulchit !Marc Compernol moet klaarheid brengen ! Hij is het hoofd van het leger en als er tegenwerken SPA en PS.is . Staatsgreep ! Kort en goed ! Liever vandaag dan gisteren .
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Zjeppe Fierens,ja jongen,met gevechtsvliegtuigen ga je de oorlog winnen.Misschien wordt het tijd om ook de katapulten en de blaaspijpjes te vervangen.Trakteer jij dan ook Zjeppe?Want geld om elke 5 jaar (je wil toch telkens het nieuwste van het nieuwste hé?) nieuwe toestellen te kopen is er niet.Of heb jij graag 600 miljard euro staatsschuld?