AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Facebook is gewoon te groot om te falen. Het kan niet meer kapot

TrouwIs Facebook gered met het excuus dat topman Mark Zuckerberg gisternacht maakte over misbruik van gegevens? Ja, zeggen experts: het almachtige mondiale smoelenboek kan niet meer kapot.

28 reacties

  • jean petermans

    6 jaar geleden
    zever, immers alles wat gemaakt wordt kan "ontmaakt" worden
  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Als een kwart van de mensen wegblijven van smoelenboek, zal het wel eens heel snel kunnen gaan. Massale accounts die dichtgaan, investeerders trekken zich terug, aandelen zakken en dit gaat door tot er niks overblijft.
  • Jan Jansens

    6 jaar geleden
    De massa zal op facebook blijven en ik moet toe geven er is niks gemakkelijker om met vrienden iets af te spreken dan online in een groep en van alles op de hoogte te blijven. Diegene die hier zeggen dat ze het niet willen, behoren tot de minderheid en zullen er niks aan kunnen veranderen want daar is werkelijk geen alternatief voor facebook dat trouwens gratis is. Niemand zegt dat je elke dag of week iets op facebook moet posten. Je deelt nog altijd wat je zelf wilt.
  • Roger Poot

    6 jaar geleden
    Smoelen-boek : wegblijven.
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Nog zo'n stunt en 't zou snel kunnen gaan. Er komt wel eens een moment dat mensen gaan inzien wat sociale media met hun doen.